Gevers Installatiebureau BV
De Ketting 10
5261 LJ Vught
Telefoon: (073) 656 29 71
Email: info@gevers-vught.nl

Makkelijk bereikbaar

Komende uit de richting Eindhoven:


Neem op de A2 bij Vught afslag 24. Bij de stoplichten gaat u links het viaduct over de Haldersebaan op. Volg de weg tot aan de volgende stoplichten. Daar gaat u links de Glorieuxlaan in. Volg deze weg naar links de Laagstraat in en blijf die volgen. Op de rotonde neemt u de tweede afslag. Neem vervolgens de eerste weg links. Deze Lagedwarsstraat gaat vanzelf over in De Ketting. Op nummer 10 zijn wij gevestigd.

 

Komende uit de richting Utrecht / 's-Hertogenbosch:


Neem op de A2 bij Vught afslag 24. Bij de stoplichten gaat u rechts de Haldersebaan op. Volg de weg tot aan de volgende stoplichten. Daar gaat u links de Glorieuxlaan in. Volg deze weg naar links de Laagstraat in en blijf die volgen. Op de rotonde neemt u de tweede afslag. Neem vervolgens de eerste weg links. Deze Lagedwarsstraat gaat vanzelf over in De Ketting. Op nummer 10 zijn wij gevestigd.

 

Komende uit de richting Tilburg:


Neem op de N65 voorbij Vught de afslag 's-Hertogenbosch Centrum / Vught (1). Ga onderaan de stoplichten links de A2 op richting Eindhoven. Blijf op de rechter rijbaan en neem afslag 24. Bij de stoplichten gaat u rechts de Haldersebaan op. Volg de weg tot aan de volgende stoplichten. Daar gaat u links de Glorieuxlaan in. Volg deze weg naar links de Laagstraat in en blijf die volgen. Op de rotonde neemt u de tweede afslag. Neem vervolgens de eerste weg links. Deze Lagedwarsstraat gaat vanzelf over in De Ketting. Op nummer 10 zijn wij gevestigd.


Zoek zelf uw route via Routenet